De oudercommissie stelt zich voor:

De oudercommissie draagt samen met Arianne zorg voor het continueren en bewaken van het beleid van Jeremina. Daarbij geeft het OC adviezen die breed gedragen worden om zo belangen van ouders en kinderen zo goed mogelijk te behartigen.

De belangrijkste verantwoordelijkheid van de oudercommissie is om de kwaliteit van Jeremina te bewaken en te bevorderen door gevraagd en ongevraagd advies uit te brengen aan de Arianne.

Als er vragen of opmerkingen zijn kunt u ons mailen: ocjeremina@gmail.com

Hi! Ik ben Manon

Samen met Arne en ons vrolijke drietal wonen we in Delfgauw. 

Ik heb m’n eigen coachbedrijf MIND vol POWER en ik ben graag actief bezig. Zowel mét als zonder kids. Ik hou van sport en m’n nieuwste hobby: gitaar spelen. Vanaf begin 2014 gaan onze kids naar Jeremina. Eerst Luka, daarna Fedde en nu Elin. 

Vol ideeën, enthousiasme en enigszins kritisch probeer ik een positieve bijdrage te leveren in de OC van Jeremina. 

Hallo! Ik ben Björn

Samen met mijn vrouw Natalia en onze twee zonen Emilio (5) en Matías (2) wonen we in Delft. Ik werk bij Rijk Zwaan, een groentezaden veredelingsbedrijf in het Westland. In de weinige vrije tijd die overblijft ben ik vaak op pad met mijn racefiets. 

Matias is sinds begin 2020 op Jeremina gekomen waar hij het erg naar zijn zin heeft. Samen met de andere ouders van de OC wil ik me graag inzetten om van Jeremina waar mogelijk een nog leukere KDV te maken. 

Hoi, ik ben Wilco

Samen met Lillian en onze kinderen Juna en Tove wonen wij “om de hoek” van Jeremina in Delfgauw. Ik werk als zelfstandig logistiek adviseur met name in de binnenvaart. Als ik niet aan het werk ben probeer ik toch zoveel mogelijk het water op te zoeken om te wakeboarden. Onze dochter Juna zit op de basisschool in Delfgauw, Tove zit sinds 2019 bij Jeremina. Voordat we bij Jeremina kwamen hebben de kinderen kort op een grootschalige opvang gezeten. Door de ervaringen daar waarderen we kleinschaligheid en vooral de betrokkenheid bij Jeremina. Ik vind het mooi om binnen de OC een steentje bij te dragen en mee te denken over dat wat Jeremina een prettige opvang maakt.